La Sala d’Actes de la Cambra de Comerç de Lleida acollirà el proper dimarts, dia 21 de novembre, una píndola sobre drons. Una sessió dedicada a aquests aparells i el seu ús en entorns industrials i productius, per explicar quins avantatges comporta utilitzar-los. Els participants en aquesta jornada podran veure de primera mà com aquests robots poden revolucionar l’empresa o els serveis que coneixem actualment. Els interessats en apuntar-se poden fer-ho a https://211123.cll.cat

La formació, que tindrà una durada de dos hores aproximadament, estarà dirigida per Cristina Ramon, de la Fundació i2CAT, i Daniel Serrano, d’Eurecat. La sessió s’estructura de la següent manera: una introducció als drons; l’exposició de les últimes tendències, aplicacions i reptes d’aquests aparells; una explicació d’exemples i casos d’ús; i una sessió de networking per cloure la trobada.

La Píndola sobra Drones compta amb la col·laboració d’ACCIÓ, la DCA, el Parc Científic de Lleida i les entitats membres de l’Àres 5G de Ponent: Cambra de Comerç de Lleida, Diputació, Paeria, Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, Generalitat, Mobile World Capital i i2CAT.