Fundada fa més de dues dècades com Informàtica i Wireless, Vunkers IT Experts ha esdevingut un referent en el món tecnològic de les telecomunicacions. Inicialment, la seva missió era proporcionar servei d’internet a zones rurals o amb poca infraestructura de fibra òptica. Avui dia, l’empresa s’ha transformat en un líder en ciberseguretat i gestió d’infraestructures IT per a empreses i administracions públiques.

Des de Vunkers asseguren que l’empresa va començar amb l’objectiu de donar accés a internet a regions desateses. Amb el creixement per tot el territori i identificant les necessitats de moltes empreses, Vunkers va començar a especialitzar-se en aportar solucions d’alt nivell, convertint-se en un referent en ciberseguretat i gestió d’infraestructures IT.

La missió de Vunkers és clara: proporcionar solucions innovadores i eficients en el camp de la tecnologia, amb l’objectiu de millorar els serveis de les empreses i impulsar el progrés en diverses àrees. Aquesta missió està sustentada per uns valors ferms: innovació, cercant constantment noves solucions per als reptes tecnològics; qualitat, comprometre’s amb l’excel·lència en tots els aspectes; col·laboració, fomentant la cooperació i l’intercanvi d’idees; integritat, actuant amb honestedat i transparència; responsabilitat, gestionant els recursos de manera sostenible i ser agents de canvi positius; orientació al client, posant el client al centre de totes les decisions.

Solucions innovadores

Vunkers ha destacat en el mercat amb les seves solucions de ciberseguretat. Davant l’augment de les amenaces cibernètiques, les seves solucions innovadores, com el sistema zerotrust, han esdevingut essencials. “La nostra reputació com a líders en ciberseguretat s’ha reforçat amb col·laboracions estratègiques amb altres empreses del sector, organitzacions governamentals i acadèmiques. Aquesta combinació de tecnologia avançada, col·laboracions estratègiques i adaptabilitat fa que Vunkers sigui un actor dominant en el mercat de la ciberseguretat”, apunten des de la companyia.

La relació de Vunkers amb la Cambra de Comerç de Lleida ha estat fonamental per al seu creixement. L’ens cameral ha proporcionat una plataforma essencial per connectar amb altres empreses, establir col·laboracions i accedir a recursos i suport empresarial. Participar en xarxes de networking i seminaris ha estat crucial per expandir la base de clients de Vunkers.

Mirant al futur

El futur de Vunkers se centra en dues àrees clau: l’Internet de les Coses (IoT) i la ciberseguretat. L’empresa està invertint en investigació i desenvolupament per millorar les solucions IoT i en formació interna per garantir que el seu personal estigui preparat per abordar els reptes de la ciberseguretat. “Estem compromesos a continuar sent un líder en aquestes àrees i a proporcionar solucions d’alta qualitat que ajudin els nostres clients a assolir els seus objectius empresarials de manera segura i eficaç”, afirmen.

El consell de Vunkers per a altres empresaris és clar: prioritzar les relacions autèntiques amb clients i col·laboradors. “Construir i mantenir vincles significatius crea una base de confiança i lleialtat fonamental per al creixement del negoci”, expliquen des de Vunkers. També subratllen la importància de treballar en xarxa amb altres professionals per aprofitar oportunitats de col·laboració i creixement mutu.

Per a aquells interessats en contactar amb Vunkers, podeu fer-ho a través del telèfon 973 101 111 o per correu electrònic a info@vunkers.com.