La Cambra de Comerç de Lleida i l’editorial Lefebvre han signat aquest mes de juny un conveni de col·laboració amb l’objectiu de realitzar activitats formatives, així com oferir productes i serveis de diversa índole a les empreses associades.

Un acord col·laboratiu molt interessant per ambdues parts, ja que permetrà crear sinergies que de ben segur seran beneficiosos per a totes dos parts. L’objectiu final és oferir productes i facilitats a les empreses lleidatanes, com eines de gestió empresarial i/o formacions a nivell fiscal i comptable, mitjançant aquest conveni.

L’editorial Lefebvre està potenciant serveis de proximitat arreu de Catalunya i aposta per col·laborar amb institucions com al Cambra de Comerç de Lleida per apropar-se a les empreses lleidatanes, al tractar-se d’un ens que aglutina companyies de diversos sectors i que permet oferir-los un ampli catàleg de serveis.

Cal recordar que una de les primeres accions, fruit d’aquest acord de col·laboració, és el patrocini del I Cicle Legislatiu Cambra, celebrat aquest mes de juny, per part de Lefebvre.