La Cambra de Comerç de Lleida organitza enguany el Master in International Logistics & Trade, un programa referent en Logística i Comerç Internacional, impulsat per la Cambra de Lleida i la Fundació ICIL. Aquesta primera edició comptarà amb tècniques pedagògiques pioneres de formació online i utilitzarà simuladors de negocis per aprendre d’una forma més dinàmica i comprendre millor tota la matèria. El màster és 100% online, però els i les alumnes estaran tutoritzats en tot moment pel professorat del curs.

Aquest màster, que s’iniciarà el 27 de setembre i té una durada de 12 mesos, està adreçat a professionals d’àrees que intervinguin en l’operativa del comerç internacional, compravenda internacional, i en àrees de Supply Chain i Logística internacional, que vulguin ampliar els seus coneixements i dominar noves eines, amb l’objectiu de gestionar negocis internacionals o liderar processos d’internacionalització d’una empresa.

Entre els objectius principals del programa destaca: obtenir un coneixement integral de les eines i mecanismes de la creació de valor en el Comerç Internacional i la Supply Chain; simular les possibles situacions de negocis a què es pot enfrontar la companyia a través de la innovació en els processos; i proporcionar als participants el coneixement necessari per poder-se integrar a les empreses desenvolupant funcions dins del comerç internacional, entre d’altres.

Les persones interessades a apuntar-se al Master in International Logistics & Trade poden fer-ho trucant al telèfon 973 23 61 61 o bé enviant un correu electrònic a gtorres@cambralleida.com.